© 2014
ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ
 

ΧΟΡΗΓΙΕΣ

Ο όμιλος Eurobank EFG, Χρυσός Χορηγός του «Ελληνικού Κόσμου», είναι χορηγός των Κυριακάτικων Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων 2013-2014.

Η Εθνική Τράπεζα, Χρυσός Χορηγός του «Ελληνικού Κόσμου» είναι χορηγός των Σαββατιάτικων Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων 2013-2014

Η Siemens χορηγεί το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «ΗΛΙΟΣ, άνεμος, νερό. ΕΝΕΡΓΕΙΑ στο μέλλον» με θέμα τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.

Η εταιρεία Ελληνικά Πετρέλαια χορηγεί την προβολή Εικονικής Πραγματικότητας στη «Θόλο» με τίτλο «Ταξίδι στην αρχαία Πριήνη».

Το Ίδρυμα Μποδοσάκη με τη χορηγία του έδωσε τη δυνατότητα σε περισσότερους από 600 μαθητές να επισκεφθούν δωρεάν την έκθεση «Λεονάρντο Ντα Βίντσι»: Ο Άνθρωπος, Ο Εφευρέτης, Η Ιδιοφυΐα» και να παρακολουθήσουν στη «Θόλο» τη νέα βραβευμένη ταινία «Κατακτώντας τους Ουρανούς. Ένα όνειρο της ανθρωπότητας».

Η Newsphone Ελλάς συμβάλλει σημαντικά στην υποστήριξη των δραστηριοτήτων του «Ελληνικού Κόσμου».

Οι εταιρείες ΟΤΕ και Cosmote χορηγούν την έκθεση «Η Κατάκτηση του Διαστήματος».

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Η NEΡΙΤ, το Mega Channel, oι εφημερίδες Η Καθημερινή και Οι Ερευνητές της Καθημερινής, το περιοδικό Κάππα και οι διαδικτυακοί τόποι click@life, monopoli και culturenow είναι χορηγοί επικοινωνίας του ΙΜΕ και του «Ελληνικού Κόσμου».

Οι τηλεοπτικοί σταθμοί OTE TV και Nickelodeon, οι εφημερίδες ΤΟ ΒΗΜΑ και Athens Voice, οι ραδιοφωνικοί σταθμοί Βήμα FM 99.5, Sfera και Pepper, τo περιοδικό Parents καθώς και οι διαδικτυακοί τόποι TOVIMA.gr και imommy.gr είναι χορηγοί επικοινωνίας επιμέρους δραστηριοτήτων του ΙΜΕ και του «Ελληνικού Κόσμου».

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥΣ
ΣΤΟ ΙΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

 • Τον κ. Δημήτρη Βλάσση, ο οποίος πρόσφερε στη Βιβλιοθήκη του ΙΜΕ δύο αντίτυπα του βιβλίου του με τίτλο «Η Δραματουργία του όγκου».

ΔΩΡΕΕΣ ΕΙΣ ΜΝΗΜΗΝ

 • Σοφίας Χριστοδούλου
  (Ουρανία Λ. Εφραίμογλου)
 • Σοφίας Χριστοδούλου
  (Δημήτρης και Σοφία Εφραίμογλου)
 • Γιώργου Σακελλαρίδη
  (Ουρανία Λ. Εφραίμογλου)
 • Γιώργου Σακελλαρίδη
  (Δημήτρης και Σοφία Εφραίμογλου)

 

O «Ελληνικός Κόσμος», το Κέντρο Πολιτισμού του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού στην οδό Πειραιώς 254 στον Ταύρο, σας περιμένει τις ακόλουθες μέρες και ώρες:

Ωράριο λειτουργίας (09/06/2014-05/09/2014)
Δευτέρα, Σάββατο: Κλειστά.
Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή, Κυριακή: 10:00-15:00


Το ωράριο λειτουργίας του «Ελληνικού Κόσμου» μπορεί να αλλάξει χωρίς προειδοποίηση.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο 212 254 0000
Eπισκεφθείτε τις σελίδες μας στις διευθύνσεις: http://www.hellenic-cosmos.gr/ και http://www.ime.gr/