© 2014
ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ
 
Δραστηριότητες του Συλλόγου Φίλων
Προηγούμενες δράσεις

Το Σάββατο 5 Απριλίου 2014 πραγματοποιήθηκε ξενάγηση στην έκθεση «Ο Ελληνικός Τύπος της Σμύρνης 1832-1922» στο Μέγαρο της Παλαιάς Βουλής.

Την Κυριακή 6 Απριλίου 2014 πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση Μελών και οι Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. του Συλλόγου μας.

Την Κυριακή 27 Απριλίου 2014 οργανώθηκε ιδιωτική ξενάγηση για τα Μέλη του Συλλόγου Φίλων στην έκθεση «Η Κατάκτηση του Διαστήματος» και προβλήθηκε στη «Θόλο» η ψηφιακή ταινία με θέμα «Επιστροφή στη Σελήνη... για πάντα».


Προγραμματισμένες δράσεις

Την Κυριακή 1 Ιουνίου 2014 θα πραγματοποιηθεί μονοήμερη εκδρομή στους Δελφούς με ξεναγό την κα Μάχη Καρανίκη.
Θα επισκεφθούμε τον αρχαιολογικό χώρο καθώς επίσης και το Μουσείο των Δελφών.


Την Κυριακή 15 Ιουνίου 2014 θα επισκεφθούμε το πρώην βασιλικό κτήμα Τατοΐου με ξεναγό τον κ. Βασίλη Κουτσαβλή, πρόεδρο του Συλλόγου Φίλων Τατοΐου.
Θα ξεναγηθούμε σε όλο το κτήμα και θα γνωρίσουμε τα ιστορικά κτήρια, το δάσος και το βασιλικό κοιμητήριο.


Το μήνα Ιούνιο θα πραγματοποιηθεί δείπνο μελών σε γνωστό εστιατόριο στο κέντρο της Αθήνας, για να μοιραστούμε σκέψεις και αναμνήσεις από το χειμώνα που πέρασε και να ανταλλάξουμε ευχές για το καλοκαίρι που έρχεται.


Παρακαλούμε για εκδήλωση γενικότερου ενδιαφέροντός σας μέχρι τις 31 Ιουλίου, προκειμένου να διοργανώσουμε εκδρομή στη Βενετία το τετραήμερο της 28ης Οκτωβρίου 2014.