© 2011
ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ
 

Αγαπητά μέλη του Συλλόγου Φίλων του ΙΜΕ

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όσους από τους Φίλους συμμετείχαν στην πρόσφατη εκδρομή του Συλλόγου στη Θράκη, από τις 28 έως τις 31 Οκτωβρίου 2010.

Η εκδρομή στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, γεγονός ιδιαίτερα ενθαρρυντικό για το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο, που με πάθος, όραμα και μεράκι προγραμματίζει αρκετές ανάλογες δράσεις. Στόχος μας είναι αφενός η επίσκεψη σε περιοχές ιδιαίτερου ενδιαφέροντος, από πλευράς εθνικής και πολιτιστικής κληρονομιάς, αφετέρου η ενίσχυση των σχέσεων μεταξύ των μελών του Συλλόγου.

Πιστεύουμε ακράδαντα ότι με τη συμβολή των μελών του ο Σύλλογος Φίλων μπορεί να προσφέρει πολλά, να διατρανώσει την παρουσία του και να ενισχύσει τη φωνή του. Ελπίζοντας στη στήριξή σας, ετοιμάζουμε τις δράσεις του Συλλόγου για το 2011. Προς αυτή την κατεύθυνση, μάλιστα, απευθύνουμε κάλεσμα προς όλα τα μέλη μας για κατάθεση ιδεών και προτάσεων, προκειμένου να αξιολογηθούν από το Δ.Σ. στην επόμενη συνεδρίασή του και να ενταχθούν στο πρόγραμμα της νέας χρονιάς.

Κλείνοντας και λαμβάνοντας υπόψη ότι λίγες ημέρες απομένουν πλέον για τα Χριστούγεννα και την έναρξη της νέας χρονιάς, εκ μέρους του Δ.Σ. του Συλλόγου ευχόμαστε από καρδιάς σε όλα τα μέλη ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ!

Με φιλικούς χαιρετισμούς,


Λύντια Μαστρονικολή-Βασταρδή

Πρόεδρος Συλλόγου Φίλων IME