© 2008
ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ
 

Συγχαρητήρια! Είναι ντροπή να μη γνωρίζουν όλοι οι Έλληνες την εκπληκτική προσφορά του Ιδρύματος στην ιστορία και τον πολιτισμό μας. Είναι αδύνατο να περιγράψεις με λόγια τα αισθήματα υπερηφάνειας που ζεις. Και πάλι μπράβο. Μπράβο, μεγάλη προσφορά στην πατρίδα.

Ανδρέας Ποταμιάνος
16.11.10

Εξαιρετική ξενάγηση! Ένας χώρος γεμάτος από αγάπη και ενδιαφέρον για την ελληνική ιστορία μας, για τους προγόνους μας! Ο μοναδικός ίσως, ή από τους ελάχιστους χώρους, που με κάνει να νιώθω υπερήφανη για τη χώρα μου! Και Ελληνίδα! Μπράβο σε όλους σας!

Σχολείο Λεοντείου Πατησίων
22.10.10

Η ιστορία μας, ο πολιτισμός μας, οι ανθρώπινες αξίες είναι αυτά που στηρίζουν όλο τον κόσμο. Συγχαρητήρια! Σας ευχαριστώ.

Μαρία Πολύζου
Πρέσβειρα του Αθλητισμού
Πρωταθλήτρια Μαραθωνίου Δρόμου
18.11.10

Το πρόγραμμα που παρακολουθήσαμε σήμερα στον «Ελληνικό Κόσμο» μας έμαθε πολλά και μας πρόσφερε ώρες απίθανης διασκέδασης. Το ευχαριστηθήκαμε πραγματικά!!!

Γυμνάσιο Καστελόριζου
19.11.10

 

Εντυπωσιακή παρουσίαση με ενδιαφέρουσα αναδρομή σε ιστορικά στοιχεία που αφορούν τα νομίσματα. Διαδραστική προσέγγιση, η οποία καθήλωσε κυριολεκτικά όλους τους μαθητές.

Δ1, 16ο Δημοτικό Σχολείο Κορυδαλλού
23.11.10

Περάσαμε φανταστικά! Και ευχόμαστε να ξανάρθουμε. Αυτό δεν ξεχνιέται ποτέ. Με αγάπη,

Οι μαθητές της Στ' τάξης
του 16ου Δημοτικού Σχολείου Γλυφάδας
26.11.10


Σχόλια από το Facebook

«Το μονοπάτι της γνώσης - προορισμός Ελληνική Ιστορία»
Διαδραστικός δίσκος (CD-ROM)

Όσο το δουλεύουμε με τα παιδιά, συνειδητοποιώ την ιδιαιτερότητα αυτού του έργου που το κάνει μοναδικό. Περιλαμβάνει τόσο την ιστορική γνώση στο κομμάτι της εκγυκλοπαίδειας, όσο κυρίως την καθαρά παιχνιδιάρικη πλευρά (κανονικό επιτραπέζιο με... πιόνια και εικονικούς παίκτες), που ξετρελαίνει τα μικρά μου. Πώς θα γίνει να έχουμε και άλλα τέτοια έργα με αναφορές σε άλλα μαθήματα; Κάντε κάτι προς αυτή την κατεύθυνση, παρακαλούμε...

Κυριακή Σαπουντζάκη
30.10.10