Αγαπητά μας μέλη,

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας πληροφορήσουμε ότι η εκστρατεία για τον εμπλουτισμό των σχολικών βιβλιοθηκών βρίσκεται σε πάρα πολύ καλό δρόμο. Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας για την ανταπόκρισή σας αυτή. Βέβαια, δεν μπορούμε να πούμε ότι καλύπτουμε όλες τις σχολικές βιβλιοθήκες, μα δεν το βάζουμε κάτω, μιας και ορίσαμε ως στόχο να «ανεβάσουμε το επίπεδο της γνώσης».

Συνεχίζουμε την προσπάθεια, με την ελπίδα να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Περιμένουμε πάντα καινούργιους φίλους να συνδράμουν αποφασιστικά στη μόρφωση των νέων ανθρώπων. Καταλαβαίνετε τη συγκίνηση και την ευχαρίστηση μαθητών και εκπαιδευτικών για τη σκέψη μας αυτή. Τυπώνεται στα πρόσωπά τους όταν παίρνουν τα βαριά πακέτα με τα βιβλία και ζωντανεύει χαρακτηριστικά στις ευχαριστήριες επιστολές που ακολουθούν την επίσκεψή τους. Όταν ολοκληρωθεί το έργο θα δημοσιεύσουμε τον κατάλογο με τα σχολεία που έλαβαν το πολύτιμο αυτό δώρο και θα δείτε πώς σχηματίζεται ο χάρτης της Ελλάδας!

Με το ξεκίνημα της νέας χρονιάς, στις 21 Ιανουαρίου 2004, έγινε στον «Ελληνικό Κόσμο» η καθιερωμένη ετήσια κοπή της πίτας μας. Οι φωτογραφίες που παραθέτουμε σήμερα είναι στιγμιότυπα από την εκδήλωση αυτή. Ωραίες στιγμές χαράς και σύσφιξης των σχέσεών μας, με μουσική και γλυκίσματα που τονώνουν τις δυνάμεις μας και μας δίνουν ιδέες για να είναι εποικοδομητικά τα σχέδιά μας. Άλλωστε, το νέο έτος ξανοίγεται μπροστά μας όλο υποσχέσεις και προκλήσεις στην ευοίωνη πορεία του. Θα τα καταφέρουμε και φέτος, λέμε με πείσμα, και θα γιορτάσουμε και πάλι το επόμενο σαν να αρχίζουμε πάντα απο την αρχή. Καλή χρονιά, λοιπόν, δημιουργική, ευφάνταστη, παραγωγική κι ευτυχισμένη, με αγάπη, ειρήνη, υγεία, γαλήνη ψυχής για όλους εμάς, τις οικογένειές μας και όλο τον κόσμο.

Μάγδα Χατζηδίνα

Πρόεδρος Συλλόγου Φίλων IME