Ο «Ελληνικός Κόσμος», με αφορμή την έκθεση ζωγραφικής του Κωνσταντίνου Κακανιά, εγκαινίασε την Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2004 το κτήριο 7. Πρόκειται για το πρώτο από τα κτήρια που διαμορφώνονται σταδιακά στους βιομηχανικούς χώρους έκτασης 63 στρεμμάτων, τα οποία χαρακτηρίστηκαν από το Υπουργείο Πολιτισμού «Ολυμπιακός Πόλος».

Το κτήριο 7 είναι ένας πολυχώρος σύγχρονης αισθητικής, όπου θα προβάλλεται ο ελληνικός πολιτισμός μέσα από πλήθος εκδηλώσεων: εκθέσεις, συνέδρια, προβολές, σεμινάρια μουσικές εκδηλώσεις και θεατρικές παραστάσεις. Ταυτόχρονα, λειτουργεί το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Ο ήρωας-ολυμπιονίκης» και το σύστημα Εικονικής Πραγματικότητας «Μαγική Οθόνη».

Η έκθεση ζωγραφικής του Κωνσταντίνου Κακανιά εγκαινιάστηκε από το Γενικό Γραμματέα Ολυμπιακών Αγώνων κ. Κωνσταντίνο Καρτάλη την Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου και θα διαρκέσει έως τις 19 Απριλίου 2004. Η ανταπόκριση του κοινού ήταν ενθουσιώδης. ’νθρωποι από το χώρο της τέχνης και των ΜΜΕ, καθώς και από τον επιχειρηματικό κόσμο, κατέκλυσαν το χώρο και έδειξαν ενθουσιασμένοι από την όλη ατμόσφαιρα.

Η έκθεση αποτελεί μία εμπνευσμένη από τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας δουλειά του γνωστού Έλληνα ζωγράφου, που ζει και εργάζεται στο εξωτερικό. Από τον τίτλο της ακόμη «Η κυρία Τεπενδρή λίγο πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες» μπορεί να καταλάβει κανείς με πόσο χιούμορ αλλά και σαρκασμό μαζί αντιμετωπίζει ο δημιουργός το θέμα, κάνοντας μέσα από τα έργα του μια διαδρομή από την Αρχαιότητα μέχρι την Ελλάδα του σήμερα. Τελεί υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Ολυμπιακών Αγώνων του Υπουργείου Πολιτισμού και διοργανώνεται σε συνεργασία με την αίθουσα τέχνης «Ρεβέκκα Καμχή».