2016

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ - ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ

2017

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ - ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ - ΜΑΡΤΙΟΣ - ΑΠΡΙΛΙΟΣ - ΜΑΪΟΣ

Θεματική ενότητα: «Αποκριάτικα»

5 Φεβρουαρίου 2017

Ο γύρος του κόσμου μέσα απ’ το παιχνίδι

Από το Βορρά ως τον Νότο και από την Ανατολή ως τη Δύση, το παιχνίδι ενώνει τα παιδιά όλων των πολιτισμών. Κάνουμε ένα μαγικό ταξίδι σε όλον τον κόσμο για να ανακαλύψουμε συναρπαστικά παιχνίδια άλλων λαών! Πώς; Μα φυσικά παίζοντας!

12 Φεβρουαρίου 2017

Οι πειρατές της... Κυριακής!

Κυριακή πρωί και ο Ελληνικός Κόσμος γεμίζει με πειρατικές ιστορίες, θρύλους, θαλασσινές περιπέτειες και πολύτιμους θησαυρούς. Είναι, άραγε, αλήθεια όσα λέγονται για τους πειρατές; Αυτή την Κυριακή σηκώνουμε πειρατική σημαία.

19 Φεβρουαρίου 2017

Όταν ο Αρλεκίνος συνάντησε την Κολομπίνα...

...ένα νέο είδος θεάτρου γεννήθηκε στους δρόμους και τις πλατείες της Βενετίας, η commedia dell’arte! Με μπόλικη φαντασία και κωμική διάθεση θα μεταφερθούμε στην αυτοσχέδια σκηνή της, για να φορέσουμε κι εμείς τις μάσκες των ηρώων και να παίξουμε μαζί τους!

26 Φεβρουαρίου 2017

Καρναβαλικό παιχνίδι θησαυρού

Οικογενειακό πρόγραμμα

Μικροί και μεγάλοι εν δράσει... Ο βασιλιάς καρνάβαλος πρέπει να στηθεί μα όλα τα σύνεργα έχουν εξαφανιστεί! Εντολές, γρίφοι και αινίγματα θα μας οδηγήσουν στις μυστικές κρυψώνες. Με καλή συνεργασία, κέφι και δημιουργική διάθεση, ο βασιλιάς καρνάβαλος θα κάνει την εμφάνισή του στον Ελληνικό Κόσμο.