© ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ
 

Μία μοναδική εμπειρία! Θερμότατα συγχαρητήρια και καλή επιτυχία στα επόμενα σχέδιά σας. Τελικά, σ' αυτή τη χώρα μπορούν και γίνονται μεγάλα και τρανά. Δε βασιλεύει μόνο η μιζέρια. Και πάλι θερμότατα συγχαρητήρια.

Στέργιος Μούργκος
Καθηγητής Πανεπιστημίου
04.03.10

Σήμερα είχαμε τη χαρά να απολαύσουμε την τέχνη στο πρόσωπο του Mirό και το αθλητικό πνεύμα και το αρχαίο κάλλος στους αγώνες της αρχαίας Ολυμπίας στην «Κιβωτό»! Θερμά συγχαρητήρια στους διοργανωτές για το υψηλό επίπεδο πολιτισμού που μας πρόσφεραν και επίσης στους ευγενέστατους και άριστα καταρτισμένους μουσειοπαιδαγωγούς οι οποίοι μας συντρόφεψαν και μας δίδαξαν καταπληκτικά πράγματα.

Βίκη Ούλη
12ο Γυμνάσιο Περιστερίου
09.03.10

Εκπληκτικό πρόγραμμα! Υπέροχοι άνθρωποι! Είδαμε τα μαθηματικά με «ελαφρότερη» ματιά! Σας ευχαριστούμε από καρδιάς!!!

Β' Αρσάκειο Δημοτικό Σχολείο Ψυχικού
Δ' τάξη
22.04.10

Όσα χρόνια (δε θυμάμαι πόσα) έρχομαι στο χώρο σας πάντα φεύγω έχοντας την αγωνία πότε θα ξανάρθω. Σας ευχαριστώ που μας δέχεστε και δεν έχω λόγια να σας μεταφέρω τον ενθουσιασμό των μαθητών μας.

Δ. Τσίγκρος
Γυμνάσιο Κολλεγίου Ψυχικού
22.04.10

Είναι καταπληκτικό, με πολύ ενδιαφέρον, πολύ καλύτερο απ' αυτό που είδα στην Αμερική, στον κινηματογράφο του μέλλοντος.

Ε. Μέμμος
24.04.10

Καταπληκτική εμπειρία, ταξίδεψα πραγματικά στα αρχαία χρόνια.

Γιάννης
24.04.10

Ταξιδέψαμε σε φανταστικά μέρη με φανταστικούς ανθρώπους και πλάσματα... μεγάλοι και παιδιά μαγευτήκαμε. Ευχαριστούμε!

Νηπιαγωγείο Playland
29.04.10

 

Κάθε αυγινή ιδέα να ανθίσει στον εράσμιο ουρανό του χώρου σας.

3ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης
03.05.10

Εντυπωσιακό θέαμα! Ο καλύτερος τρόπος να δούμε στην πράξη όλα όσα έχουμε διαβάσει, ακούσει, παρακολουθήσει. Μας ενθουσίασε όλους, σας ευχαριστούμε πολύ!

3ο Δημοτικό Σχολείο Ιλίου
06.05.10

Για την ηλικία μας γνωρίσαμε αρκετά καλά τον Mirό. Η παρουσίαση και η προσέγγιση από τη μουσειοπαιδαγωγό της ομάδας μας ήταν εξαιρετική. Μας ταξίδεψε πραγματικά... Ευχαριστούμε πολύ.

Α' Δημοτικού
20ό Δημοτικό Σχολείο Αγίου Δημητρίου
12.05.10

Φέρνετε τα παιδιά κοντά σας. Ολόθερμα συγχαρητήρια για όλες τις παρουσιάσεις και τα προγράμματα.

Παντελής Παντελάρας
16.05.10


Σχόλια από το ηλεκτρονικό βιβλίο επισκεπτών
http://guestbook.ime.gr

Τέλεια ιστοσελίδα! Σας ευχαριστώ πολύ! Πολύ ενδιαφέρουσες όλες οι πληροφορίες. Με βοήθησαν πολύ για την εργασία που είχα να κάνω στο σχολείο. Ελπίζω να έρθουμε να σαας επισκεφθούμε.

Σεμίνα
12.04.10

Τέλεια η «Θόλος», συγχαρητήρια στους δημιουργούς. Ήρθα πρώτη φορά στις 16.04.10 με την τριήμερη του σχολείου μου. Ήταν τέλειο, το πιο ωραίο μουσείο που έχω πάει!

Οδυσσέας Λομβαρδέας
28.04.10


Σχόλια από το Facebook

«Ελληνικός Κόσμος»
Ζωή Καρανίκα Έχω να πω τα εξής: το πολιτιστικό κέντρο «Ελληνικός Κόσμος» είναι ένας χώρος γεμάτος ενέργεια... το προσωπικό του κέντρου ευγενικό και πρόθυμο να βοηθήσει... και όσα είδαμε υπέροχα!!! Η κόρη μου, πολύ ενθουσιασμένη, ειπε πως «αυτά που γίνονται εδώ, μαμά μου, μπορούν ν' αλλάξουν τις ζωές των ανθρώπων...» και ό,τι λέει ένα παιδί είναι πάντα αληθινό και πολύ σημαντικό. Δε συμφωνείτε;
18.04.10


Το Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» έχει παρουσία στο Facebook, έναν από τους μεγαλύτερους κοινωνικούς τόπους του Διαδικτύου, που συνδέει ανθρώπους από όλο τον κόσμο. Στην ηλεκτρονική διεύθυνση facebook.hellenic-cosmos.gr μπορείτε να γνωρίσετε τα προγράμματα του ΙΜΕ που αφορούν την ελληνική ιστορία και τον πολιτισμό και να ενημερώνεστε για τα νέα και τις εκδηλώσεις του «Ελληνικού Κόσμου».