Σύλλογος Φίλων

Κυριακή,
5 Μαΐου 2024

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ «ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ»                    






Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού
e-mail: info@ime.gr Επικοινωνήστε μαζί μας






 



< επιστροφή
Βραβείο στο Λάζαρο Εφραίμογλου από το Διεθνές Κέντρο «Κώστας Κυριαζής»

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 5 Ιουνίου 2001, στο Ζάππειο Μέγαρο, εκδήλωση του Διεθνούς Κέντρου «Κώστας Κυριαζής», στη διάρκεια της οποίας απονεμήθηκαν σε Έλληνες δημοσιογράφους και προσωπικότητες βραβεία για το εθνικό και κοινωνικό έργο τους.

Έπειτα από σύντομες ομιλίες της κας 'Αρτεμης Κυριαζή και του Καθηγητή κ. Νίκου Κυριαζή, τιμήθηκαν με μετάλλια η Υπουργός Τουρισμού της Γαλλίας κα M. Denessine, ο Πρόεδρος του Διεθνούς Ινστιτούτου Τύπου, o αρχισυντάκτης της "Neue Zurcher Zeitung" Dr Hugo Butler και ο συγγραφέας και αρθρογράφος των "New York Times" κ. Thomas Friedman. Τα δημοσιογραφικά βραβεία απονεμήθηκαν φέτος στους κ.κ. Αντώνη Καρακούση, Γιάννη Πρετεντέρη, Ελένη Καλογεροπούλου και Σταύρο Θεοδωράκη.

Ο Πρόεδρος του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού κ. Λάζαρος Εφραίμογλου τιμήθηκε με βραβείο του Κέντρου για την κοινωνική, πολιτιστική και φιλανθρωπική του δράση και για την πολύτιμη προσφορά του στην ανάδειξη του ελληνικού πολιτισμού. Τιμητικά βραβεία απονεμήθηκαν επίσης στην κα Κατερίνα Παναγοπούλου και στους κυρίους Χρήστο Ιακώβου και Χρήστο Τζέκο. Την τελετή παρακολούθησαν πολιτικοί, διπλωμάτες, μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας και του επιχειρηματικού και πνευματικού κόσμου.



 
Πολιτική Απορρήτου copyright © ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ