Σχολικά εκπαιδευτικά προγράμματα

Κυριακή,
5 Μαΐου 2024

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ «ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ»                    






Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού
e-mail: info@ime.gr Επικοινωνήστε μαζί μας






 



< επιστροφή
Βράβευση του Λαζάρου Εφραίμογλου από την Επιτροπή Δημοσιογράφων της Ελληνικής Ραδιοφωνίας (Ε.Ρ.Α.)

Στις 18 Απριλίου 2000 η Επιτροπή Δημοσιογράφων της Ελληνικής Ραδιοφωνίας (Ε.Ρ.Α.) βράβευσε τις καινοτόμες πρωτοβουλίες και την πρωτοποριακή δράση σε διάφορους τομείς άτομων και φορέων που προέρχονται από το χώρο της «Κοινωνίας των Πολιτών». Οι είκοσι βραβευθέντες είναι εκπρόσωποι μη κυβερνητικών οργανώσεων-εθελοντικών ομάδων, κινημάτων πολιτών, ιδιωτικών επιχειρήσεων και πρωτοπόρων μέσων ενημέρωσης της περιφέρειας- οι οποίοι σχημάτισαν μια εναλλακτική κυβέρνηση, την «Κυβέρνηση των Μη Κυβερνητικών».

Σ' αυτό το πλαίσιο, η Ε.Ρ.Α. βράβευσε τον Πρόεδρο του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού κ. Λάζαρο Εφραίμογλου. Το βραβείο αφορά στην συμβολή του στον τομέα έρευνας-τεχνολογίας.
Στο πρόσωπο του κ. Εφραίμογλου επιβραβεύθηκαν η συμβολή της ιδιωτικής πρωτοβουλίας στις δημόσιες υποθέσεις, η αξιοποίηση της σύγχρονης τεχνολογίας στην κατανόηση της ελληνικής ιστορίας καθώς και η σοβαρότητα και η επιστημονικότητα στην προσέγγιση των ζητημάτων του Ελληνισμού.

Στην εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο DIVANI CARAVEL, παρέστησαν η Υπουργός Εσωτερικών κα Βάσω Παπανδρέου, ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Γιώργος Παπανδρέου, ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης κ. 'Ακης Τσοχατζόπουλος και πολλοί ακόμη βουλευτές και πολιτικοί. Τους βραβευθέντες δέχτηκε στη συνέχεια ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και τους συγχάρηκε για το έργο τους.



 
Πολιτική Απορρήτου copyright © ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ