Σύλλογος Φίλων

Κυριακή,
5 Μαΐου 2024

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ «ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ»                    






Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού
e-mail: info@ime.gr Επικοινωνήστε μαζί μας






 



< επιστροφή
Μετάλλιο της Εστίας Νέας Ιωνίας στο Λάζαρο Εφραίμογλου

Τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 1999, στις 7 μ.μ., κατά τη διάρκεια της Εορτής της Κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας της «Εστίας Νέας Ιωνίας», απονεμήθηκε στον Πρόεδρο του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού κ. Λάζαρο Εφραίμογλου το «Μετάλλιον της Εστίας Νέας Ιωνίας», ως ελάχιστο δείγμα τιμής και ευγνωμοσύνης για την προσφορά του στην κοινωνική και πολιτική ζωή της πατρίδας μας. Εκτενή παρουσίαση του έργου και της προσφοράς του κ. Εφραίμογλου έκανε ο Πρόεδρος της "Εστίας Νέας Ιωνίας" κ. Ν. Αρναούτογλου.

Παράλληλα, δόθηκαν τα χρηματικά Βραβεία «Λ. Δαούτης» και «Ορέστης Φλίγγλερ» στον πρώτο μαθητή και μαθήτρια της Γ' τάξεως των Γυμνασίων της Νέας Ιωνίας, για τη σχολική περίοδο 1997-1998, καθώς επίσης και το χρηματικό Βραβείο «Κ. Καρφόπουλου» στον πρώτο μαθητή των Εσπερινών Τεχνικών Σχολών του Δήμου Νέας Ιωνίας για την ίδια σχολική περίοδο.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ν. Ιωνίας και Φιλαδελφείας Κωνσταντίνος, ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο της Νέας Ιωνίας, καθώς επίσης και άνθρωποι του πολιτικού, επιστημονικού και πνευματικού κόσμου, ενώ ιδιαίτερο χρώμα στη βραδιά έδωσε η χορωδία της Εστίας.



 
Πολιτική Απορρήτου copyright © ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ