«Θόλος»

Κυριακή,
5 Μαΐου 2024

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ «ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ»                    






Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού
e-mail: info@ime.gr Επικοινωνήστε μαζί μας






 



< επιστροφή
Βραβείο ΠΟΣΕΙΔΩΝ στον Πρόεδρο του ΙΜΕ κ. Λάζαρο Εφραίμογλου από την Ελληνική Ομοσπονδία Σωματείων Φίλων των Μουσείων (ΕΟΣΦΙΜ)

Η Ελληνική Ομοσπονδία Σωματείων Φίλων των Μουσείων (ΕΟΣΦΙΜ) τίμησε τον Πρόεδρο του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού κ. Λάζαρο Εφραίμογλου με το βραβείο ΠΟΣΕΙΔΩΝ, για τη διεθνώς αναγνωρισμένη δράση και συνεισφορά του στην προβολή του ελληνικού πολιτισμού μέσω των σύγχρονων τεχνολογιών. Η βράβευση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2008 στο Μουσείο Μπενάκη της οδού Πειραιώς.

Η εκδήλωση πλαισιώθηκε από μουσικό πρόγραμμα, το οποίο για πρώτη φορά παρουσιάστηκε στις 27 Δεκεμβρίου 2007 στο Γκστάαντ της Ελβετίας, στο μουσικό φεστιβάλ "Voyage D’ Hiver en Fete". Συμμετείχε, σε σπάνια εμφάνισή της στην Αθήνα, η σοπράνο Irini Tsirakidis. Εκτός από τον κ. Λ. Εφραίμογλου, τιμήθηκαν για την προσφορά τους στην έρευνα και τον πολιτισμό ο κ. Δημήτρης Σιούφας, Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, ο Καθηγητής κ. Ιωάννης Τσουκαλάς, Γενικός Γραμματέας Έρευνας και Τεχνολογίας του Υπουργείου Ανάπτυξης, η κ. Ντόλλη Γουλανδρή, Πρόεδρος του Ιδρύματος Νικολάου Π. Γουλανδρή – Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης, ο κ. Βλάσης Φρυσίρας, Ιδρυτής του Μουσείου Φρυσίρα και ο κ. Βασίλης Θεοχαράκης, Πρόεδρος του Ιδρύματος Εικαστικών Τεχνών και Μουσικής Β. & Μ. Θεοχαράκη.



 
Πολιτική Απορρήτου copyright © ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ