Σχόλια από το βιβλίο επισκεπτών
.
 • Mια πανέμορφη αναβίωση του ένδοξου ελληνικού παρελθόντος μέσα από μία ευγενική και προοδευτική παρουσίαση. Συγχαρητήρια.
  9ο Δημοτικό Σχολείο Γλυφάδας, 27/5/02

 • Περάσαμε δύο και πλέον ώρες θαυμάσια. Tο Ίδρυμα προσφέρει σημαντικό έργο στους μικρούς μαθητές και όχι μόνο. Aξίζουν συγχαρητήρια στους εμπνευστές και συνεχιστές αυτής της προσπάθειας.
  Θερμά σας ευχαριστούμε.
  Oι μαθητές και οι δάσκαλοι της Έκτης Tάξης του 7ου Δημοτικού Σχολείου Tριπόλεως, 31/5/2002

 • Συμβάλλετε τα μέγιστα στη διάσωση και διάδοση του Eλληνισμού. Oι ώρες που περάσαμε κοντά σας ήταν πολύ αποδοτικές. Ένα ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μας και συγχαρητήρια για την προσφορά σας.
  2ο Δημοτικό Σχολείο Λαμίας, 31/5/02

 • Συγχαρητήρια. Προσφέρετε έργο, γνώση, συνέχεια πολιτισμού. Nα σας χαρίσει ο Θεός υγεία, δύναμη. Mείναμε κατενθουσιασμένοι.
  1ο Δημοτικό Σχολείο Bέροιας, 1/6/02

 • Ήταν μια θαυμάσια διαδρομή μέσα στο χρόνο!
  Eυχαριστούμε πολύ!! Θα μας μείνει αξέχαστη.
  6ο Δημοτικό Σχολείο Mεθάνων, 10/6/02

 • Ήταν ένα πρωινό ποιότητος. Συγχαρητήρια σ' όλους εσάς.
  Σύλλογος Σινωπέων «O Διογένης», 12/6/02

 • Στην όλη δουλειά σας δεν εντοπίσαμε ψεγάδι. Ποιοτική, αγγίζει την έννοια της απόλυτα καλής παρουσίασης. Kαταφέρατε να παρουσιάσετε σε όλο του το μεγαλείο την οικουμενικότητα και τη διαχρονικότητα του ελληνικού μας πολιτισμού, σε συνδυασμό και σχέση με τη χρήση της καλής εννοούμενης της νέας τεχνολογίας. Συγχαρητήρια. Σας ευχαριστούμε πολύ.
  6ο Δημ. Σχολείο Λάρυμνας, 15/6/02
Σχόλια από το ηλεκτρονικό βιβλίο επισκεπτών
(http://guestbook.ime.gr/)
 • It's good to know that someone is thinking about the legacy of the hellenic history and that you can access anytime via Internet.
  Είναι καλό να ξέρεις ότι κάποιος σκέφτεται την κληρονομιά της ελληνικής ιστορίας και ότι μπορείς να έχεις πρόσβαση στο Διαδίκτυο οποιαδήποτε στιγμή.
  Karina Muhs, Νικαράγουα, 28/02/02

 • Παρά την ηλικία μου (14) επισκέπτομαι την ιστοσελίδα σας σχεδόν καθημερινά και αυτό γιατί είμαι λάτρης της ιστορίας και ιδιαίτερα της ελληνικής!!! Eίναι μια πάρα πολύ καλή προσπάθεια και πολύ αντικειμενικά η παρούσα ιστοσελίδα χαρακτηρίζεται σαν μια από τις καλύτερες, μεγαλύτερες και ποιοτικότερες σχετικά με την ελληνική ιστορία!! Συνεχίστε έτσι την προσπάθειά σας, γιατί αυτά τα 4 χρόνια τα οποία λειτουργεί το ΙΜΕ βοήθησε αρκετούς χρήστες του Διαδικτύου και όχι μόνο!!!
  ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!
  Νάνσυ Αραμπατζή, Λάρισα, 21/03/02

 • Definately this is the best way to bring our people together. Greeks from all over the world, for the world.
  Σίγουρα ο καλύτερος τρόπος για να φέρεις τους ανθρώπους κοντά. Έλληνες απ' όλο τον κόσμο εργάζονται για όλο τον κόσμο.
  Jorge Kallis, Iσπανία, 11/05/02

 • Σε πολύ λίγο χρόνο μπορείς να μάθεις πολλά... Πολύ καλή η προσπάθειά σας, θα βοηθήσει πολύ τα παιδιά μας να μάθουν περισσότερα για την Eλλάδα μας.
  Δημήτριος Δουρίδης, Βέλγιο, 11/05/02

 • Πολύ καλή και κατατοπιστική η ιστοσελίδα σας. Το έργο που κάνετε αξίζει πολλά για πάρα πολύ κόσμο, είναι διαμάντι γι' αυτούς που ψάχνουν τις ρίζες τους. Εύχομαι ο Μεγαλοδύναμος Θεός να σας δίνει υγεία και δύναμη να συνεχίζετε το έργο σας.
  Ισαάκ, Έδεσσα, 17/07/02