Έτος:  2024  2023  2022  2021  2020  2019  2018  2017  2016  2015  2014  2013  2012  2011  2010  2009  2008  2007  2006  2005  2004
Θεματικές ενότητες
< Επιστροφή

23-03-2005
Φωτογραφίες από τον εορτασμό 7 χρόνων λειτουργίας του Πολιτιστικού Kέντρου του Iδρύματος Mείζονος Eλληνισμού «Ελληνικός Κόσμος»

«Ελληνικός Κόσμος», Κτήριο 7, Αθήνα
Tετάρτη 23 Mαρτίου 2005


Ο Πρόεδρος του ΙΜΕ κύριος Λάζαρος Εφραίμογλου ανοίγει την εκδήλωση εορτασμού των 7 χρόνων του «Ελληνικού Κόσμου», του Πολιτιστικού Κέντρου του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΙΜΕ κύριος Δημήτρης Εφραίμογλου κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην εκδήλωση εορτασμού των 7 χρόνων του «Ελληνικού Κόσμου», του Πολιτιστικού Κέντρου του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού.

Ο κύριος Γ. Μητακίδης, Καθηγητής του Πανεπιστημίου Πατρών και πρώην Διευθυντής του Ερευνητικού Προγράμματος «Τεχνολογίες της Κοινωνίας των Πληροφοριών» της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στην ομιλία του κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης εορτασμού των 7 χρόνων του «Ελληνικού Κόσμου».

Ο Υφυπουργός Οικονομίας και Οικονομικών κύριος Χρήστος Φώλιας απονέμει το βραβείο του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού στον κύριο Ν. Νανόπουλο, Διευθύνων Σύμβουλο της EFG EUROBANK ERGASIAS. Αριστερά του κυρίου Φώλια ο Πρόεδρος του ΙΜΕ κ. Λάζαρος Εφραίμογλου.

Ο Υφυπουργός Οικονομίας και Οικονομικών κύριος Χρήστος Φώλιας απονέμει το βραβείο του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού στον κύριο Α. Καμινάρη, A’ Αντιπρόεδρο του Δ.Σ. του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου Αριστερά του κυρίου Φώλια ο Πρόεδρος του ΙΜΕ κ. Λάζαρος Εφραίμογλου.

Ο Υφυπουργός Οικονομίας και Οικονομικών κύριος Χρήστος Φώλιας χαιρετίζει την εκδήλωση εορτασμού των 7 χρόνων του «Ελληνικού Κόσμου», του Πολιτιστικού Κέντρου του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού.

Ο Υφυπουργός Οικονομίας και Οικονομικών κύριος Πέτρος Δούκας απονέμει το βραβείο του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού στη κυρία Ε. Δημητρακάκη Διευθύντρια Εταιρικών Υποθέσεων της Kraft Foods Hellas. Αριστερά του κυρίου Δούκα ο Πρόεδρος του ΙΜΕ κ. Λάζαρος Εφραίμογλου.

Ο Υφυπουργός Οικονομίας και Οικονομικών κύριος Πέτρος Δούκας απονέμει το βραβείο του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού στη Σ. Κουνενάκη - Εφραίμογλου, Πρόεδρο και Διευθύνουσα Σύμβουλο της Vivodi Telecommunications.

O Πρόεδρος του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού κύριος Λάζαρος Εφραίμογλου με τον Υφυπουργό Οικονομίας και Οικονομικών κύριος Πέτρο Δούκα στην εκδήλωση εορτασμού των 7 χρόνων του «Ελληνικού Κόσμου», του Πολιτιστικού Κέντρου του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού.

Οι Υφυπουργοί Οικονομίας και Οικονομικών κύριοι Χρήστος Φώλιας και Πέτρος Δούκας με τον Πρόεδρο του ΙΜΕ κ. Λάζαρο Εφραίμογλου τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΙΜΕ κ. Δημήτρη Εφραίμογλου και την Γραμματέα του Διοικητικού Συμβουλίου του ΙΜΕ κα Ουρανία Εφραίμογλου.

Ο Υφυπουργός Οικονομίας και Οικονομικών κύριος Χρήστος Φώλιας απονέμει το βραβείο του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού στον κύριο Βασίλη Λώλα, Διευθυντή Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων της COCA COLA ΤΡΙΑ ΕΨΙΛΟΝ. Αριστερά του κυρίου Φώλια ο Πρόεδρος του ΙΜΕ κ. Λάζαρος Εφραίμογλου.

Σχετικά δελτία τύπου:

23-03-2005
7 Χρόνια Δημιουργίας - 7 Χρόνια Πολιτιστικό Κέντρο «Ελληνικός Κόσμος»

copyright © ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ