© 2011
ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ
 

Ένα όμορφο απόγευμα που με έφερε πίσω στη μάθηση και στα χρόνια... αλλά μπροστά, πολύ μπροστά σΆ αυτά που είδαμε και μάθαμε σήμερα. Η ξεναγός μας θαυμάσια, υπομονετική, με άριστη παιδεία και ανατροφή. Μας κέντρισε περισσότερο το ενδιαφέρον, σίγουρα θα φέρουμε και τα εγγόνια μας.

Μια παρέα από το σωματείο
ΟΙ ΦΙΛΕΣ ΤΟΥ ΧΙΩΤΙΚΟΥ ΧΩΡΙΟΥ
18.03.11

Υπέροχη εκπαιδευτική εμπειρία! Είμαι συνταξιούχος δάσκαλος μαθηματικών, ιστορίας, αρχαιολογίας και πολιτικών επιστημών στις ΗΠΑ.* ΥΓ. Το προσωπικό ήταν εξαιρετικά υποστηρικτικό!

William Mclatyre
18.03.11

Συγχαρητήρια για την καταπληκτική προσπάθειά σας για τη διάδοση του αρχαίου ελληνικού πολιτισμού. Μας κάνατε να νιώσουμε περήφανοι για το ότι είμαστε Έλληνες!!!

3ο Γυμνάσιο Καστοριάς
20.03.11

Εξαιρετικά όλα!!! Κόσμημα για την Ελλάδα και τον πολιτισμό!

Γιώργος Θωμάς
Μαθηματικός -
Μουσικό Σχολείο Βόλου
01.04.11

Ένιωθα ότι όλα ήταν ζωντανά. Λες και ήμασταν εκεί.

Μαθητές 5ου Δημοτικού
Σχολείου Πρέβεζας
01.04.11

 

Ευχαριστούμε πολύ για τη φιλοξενία, τη συνεργασία και τους άψογα κατασκευαστικά χώρους σας. Έργα ανεκτίμητα. Συνεχίστε την ύψιστη δουλειά σας.

Βέρθα Νεστορίδη
ΚΑΠΗ Νέας Σμύρνης
05.04.11

Συγχαρητήρια γιΆ αυτή την τρομερή και πολύ δύσκολη προσπάθειά σας. Όλα τα παιδιά και οι καθηγητές πέρασαν υπέροχα και θα θέλαμε πολύ να σας ξαναεπισκεφθούμε. Είμαστε πολύ περήφανοι που υπάρχει ένας τέτοιος χώρος στην Ελλάδα.

1ο Γενικό Λύκειο Κω
07.04.11

Η παράσταση στη «Θόλο» και την «Κιβωτό» ήταν πραγματικά πολύ καλές, ακόμα όμως πιο εντυπωσιακή είναι η εξυπηρέτηση, η ευγένεια και η προθυμία όλων των ανθρώπων που μας φιλοξένησαν, σε αυτές τις πραγματικά υπέροχες εγκαταστάσεις. Ευχαριστούμε.

Γιώργος Εμμανουήλ -
Λίλα Πατεράκη
10.04.11

Το θέαμα είναι υπέροχο! Μας βοηθά να μάθουμε περισσότερα γύρω από τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό και την αρχιτεκτονική. Θα προωθήσουμε τη συνεργασία μεταξύ Κίνας και Ελλάδας, Πεκίνου και Αθήνας. Καλώς ήρθατε στο Πεκίνο. Ο αρχαίος πολιτισμός μας έχει πολλά κοινά!*

Li Xiao Qiany,
Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος
Κινεζικός Συνδέσμος Φιλίας
με Ξένες Χώρες
13.05.11

* Οι αγγλικές μεταφράσεις έγιναν από το ΙΜΕ.